Yoga workshops

På mine yoga workshops inviterer jeg til at “lande blødt” både fysisk og mentalt. Du vil opleve at blive guidet ned i kroppen og ind i hjertet hvor din egen indre kilde til  ro & balance findes. Gør noget godt for dig selv og riv 3 timer ud af kalenderen til opmærksomhed og forkælelse af både krop, sind og hjerte.

Vi skal lave stræk og øvelser som skaber balance i de indre organer og i kroppens 7 energicentre/ chakraer. Led og muskler blødgøres, ophobede affaldsstoffer slippes og bevægeligheden og blodgennemstrømningen øges.

Mine yoga workshops virker stressreducerende, og sætter gang i kroppens egen selvhelbredelse.

Skøn selvforkælelse med yoga workshops

På denne Mindful Yoga Workshop vil vi bevæge os blidt igennem kroppen. Nogle øvelser har effekt på helt specifikke områder og andre virker beroligende på nervesystemet, sætter gang i kroppens egen selvhelbredelse og skaber en helhedsoplevelse i kroppen.

Oplev at finde ro og balance, og få fornyet kontakt til krop og sind

Du vil gå hjem fra yoga workshoppen med en oplevelse af, at din krop er blevet lyttet til, og at der således er skabt basis for at forbedre kroppens tilstand. Alle øvelser tager udgangspunkt i art yoga, som er udarbejdet efter det gamle ordsprog ” du må kravle før du kan gå”.  Dermed menes at ingen vil blive kastet ud i “halsbrækkende” positioner som kroppen slet ikke er gearet til!

Yoga kan udføres på rigtig mange niveauer og med vidt forskellige formål! På mine workshops er formålet IKKE at smidiggøre og presse din krop ud i yderstillinger, men at begynde blidt og ganske varsomt bringe bevidsthed til hele kroppen så du kan mærke din grænse både fysisk og mentalt. Min undervisning tager udgangspunkt i følgende: ”Meningen med strækøvelser er ikke at se (eller at vise), hvor langt du kan nå – ikke engang at nå så langt, du kan, men………at være opmærksom”.

Kommende yoga workshops

Der er i øjeblikket ingen yoga workshops. – Kommende workshops annonceres her…

ELLEN LUCSIA YOGA

Yoga Workshops

Yoga workshops for både den passionerede yogadyrker såvel som for den uerfarne. På mine yoga workshops er det muligt at deltage uanset niveau og erfaring. Alle mine yoga workshops er for både den passionerede yogadyrker og den helt uerfarne.

BLØDHED

Land blødt både fysisk og mentalt

100% DIG

Dig I fokus – Skøn selvforkælelse

RO & BALANCE

Fornyet kontakt til krop og sind

ELLEN LUCSIA YOGA

Yoga Workshop

“Luksus for krop og sjæl”

Jeg deltog i en mindful yoga workshop. En af de bedste selvforkælelsesevents jeg længe har været. Det var nærværende, enormt professionelt, nænsom guidning på højt plan, hvor alle kunne være med på deres niveau. Luksusforplejning, skønne omgivelser og søde deltagere. Bodywellness i kærlig ånd, luksus for krop og sjæl, den mindfulde tilgang var hel unik. Sikken dejlig rolig stemme du har. Jeg får lyst til meget mere af den. Du er og bliver en engel i levende live.

Signe Rønnebro

“Lærerige og afslappende timer i dit sympatiske og kompetente selskab”

Tak for en fin oplevelse på din yoga-workshop.

Det var 3 gode, lærerige og afslappende timer i dit sympatiske og kompetente selskab. Jeg deltager gerne en anden gang.

Steffen Røjskjær

“Jeg er ligefrem glad for min krop, og føler jeg kender den meget bedre”

Tusind tak for den skønne yoga workshop. Det er ren selvforkælelse! Jeg har det bare så godt, min nakke og skuldre gør ikke ondt, og bliver holdt ved lige, og jeg øver mig hver dag i at sidde på underbenene. Glæder mig til næste workshop! Jeg er ligefrem glad for min krop, og føler jeg kender den meget bedre.

Anne-Marie