Kære smukke sjæl

Det glæder mig i mit hjerte at du er nysgerrig efter at søge dybere ind i DIG.

At leve livet som menneske, kan være en kompleks rejse. Særligt fordi det frygtstyrede ego og den til tider overdøvende personlighed, har det med at tage styringen i livet.

Når du mødes med mig 1:1, vil du blive guidet nænsomt ind til din kerne. Ind til dit eget stille sted, hvor du kan være uforstyrret for en stund. Når larmen, fra verden omkring dig og ikke mindst fra dine egne tanker, falder til ro, så får du mulighed for at genoptage kontakten til dit hjerte. Når du er i verden fra dit hjertes perspektiv (og knap så meget fra egoets perspektiv) da ser du klart!

Når du går i bevidst proces fra frygt og ego styring til kærlighed – og hjertestyring, vil noget i dig forandre sig, allerede fra det øjeblik du mærker at denne retning er sand for dig!

I processen vil du opleve ændringer

1:1 session

Jeg holder rum for dig

Alt det du før vurderede som udfordringer og indre og ydre konflikter får mindre betydning fordi du VED i dit hjerte, at du er elsket og værdig og helt som du skal være!

Din generelle sundhedstilstand i både kroppen og sindet bliver markant bedre, da energien kommer til at flyde friere og dermed bliver der skabt balance i dine energicentre.

Når der er balance i energicentrene virker kroppen selvhelbredende, og du vil mærke en ny lethed i selv at træffe de sundeste og kærligste valg for din krop, dit sind og din sjæl.

Når du træffer de rigtige valg for DIG gør du en kærlig og vigtig forskel i verden!

Det her er en udvikling som varer ved hele livet, og som altså helt naturligt kickstartes når du er klar til at åbne dit hjerte og være med modet til at være i verden på en mere ren, sand og ægte måde!

Med et forløb hos mig får du mig som mentor – et varmt og passioneret hjerte, som er ved din side.

Er du klar til at være i dette ægte møde med dig selv?

Vil du give dig selv mulighed for, at  DU kan læne dig ind i tilliden til at din sjæl, dit lys og dit hjerte er din vigtigste vejleder? – Jeg guider dig meditativt, så dine indsigter kan komme til dig i det tempo og i det omfang du er klar til at tage imod.

Jeg ved at DU selv har alt hvad du skal bruge, til at komme videre! Jeg tror på at den mest brugbare og holdbare healing og guidning er den der kommer fra dig til dig! Når DU tager ansvaret for DIT liv, bliver du 100% støttet, guidet og vejledt af universet..

MEN det er ikke ensbetydende med at DU skal kunne løse og håndtere alting selv!

For somme tider skal der skiftes spor, ændres retning, skrues op eller skrues ned…… i en sådan grad at det kan føles som om stabiliteten smuldrer…….. Men det gør den IKKE. Den ændrer sig, den gør klar til opgradering som kan MÆRKES. Og når det sker er der noget der skal skiftes ud og slippes undervejs. Det er det massive skifte jeg støtter dig i. Så du ikke tillader at dit ego styrer dig direkte tilbage til det du kom fra.

Dit hjerte ved bedre, og det er det jeg støtter dig i at lytte til og dernæst følge.

Som din mentor holder jeg rum for DIG og din kommunikation fra dit åbne hjerte. Jeg møder dig fra et kærligt og ikke dømmende sted og sørger for at holde energien løftet og ren imellem os.

”I en verden hvor egoet synes at bestemme over noget så fint, som kærligheden til dig selv – findes der unikke og smukke hjertemennesker, der ikke lader sig diktere.”

Sådan et menneske er Ellen.

Hele mit liv har jeg følt, at jeg ikke måtte fylde det store. Ikke var værdig og elsket. Jeg så mig selv som lille og ubetydelig i mit eget selvbillede. Ellen viste mig, at det narrativ var forkert, og viste mig vejen hjem til mit hjerte.
Den rejse vi tog sammen var indsigtsrig, hård, følsom og sårbar. Hvor hovedet var fyldt med kaos og tanker om “ikke at være god nok”, holdte Ellen mig i hånden hele vejen, og skabte den indre ro der skulle vise sig at være min sandhed.

Det er præcis det Ellen kan.

Hun rummede mig, min historie og viste mig præcis alle de steder hvor jeg er kærlighed.
I dag er jeg helt oprigtigt et hjertemenneske, og jeg kan derfor kun anbefale at tage din sjæls rejse med Ellen.
Hun er fantastisk og unik!.

Niels

Priser 1:1 session

1 session

Kr.1000

3 sessioner

Kr.2800(pris pr. gang: kr. 933,-)
  • FORLØB
  • Inkl. fri yoga på ugentlige hold i perioden

FORLØB - 6 sessioner

Kr.5400(pris pr. gang: kr. 900,-)
  • FORLØB
  • Inkl. fri yoga på ugentlige hold i perioden